|
| Fudbal ... Diskusije o fudbalu i FK Partizan ... |
21-11-2008, 11:55 PM
|
|
|
Administrator
ID aktiviran: Sep 2006
Poruka: 6,330
|
Narode, koliko pute treba da vam se kaže da ne uzmete ništa za gotovo, a pogotov kad to objave medije koje su milion puta pokazale koliko mrze Partizan. Ne kažem da nije istina, ali ne kažem ni da jeste. Kontakta sigurno ima, ali i bilo ga je već mesecima. Sada ćete ovde napisati 50 stranica raznih gluposti i nagađanja.
Da li ćemo da diskutujemo ili vodimo trač???
|
|
|
21-11-2008, 11:56 PM
|
|
|
Početnik
ID aktiviran: May 2008
Poruka: 33
|
ljudi ja sam ga malopre zvao na telefon i potvrdio mi ...jel to dovoljno da verujete
|
|
|
21-11-2008, 11:57 PM
|
|
|
Administrator
|
Kako da ne, a ti si njegov ćale, zar ne! Prestani da praviš pometnju na forumu...
|
|
|
21-11-2008, 11:59 PM
|
|
|
Početnik
ID aktiviran: Sep 2008
Poruka: 75
|
Ma ljudi dajte oladite stvarno, pa manchester ima na krilu ronalda, nanija, parka, roneya ako je potrebno i oterali su eaglesa jer nema mesta a guraju svoje omladince ko je gledao prosle nedelje mec video je. Bambi je solidan igrac, ali tesko da je manchester zainteresovan za njega i ta cifra je vise nego naduvana. Sto se Ljajica tice to je moguce, ali on u svakom slucaju bi ostao kod nas na pozajmici i o tom transferu se javno ne bi pisalo, tako da stvarno bez potrebe sami pravimo buku.
Da nas je ovoliko na stadionu svake nedelje koliko sada na forumima i ovim pricama verovatno ne bi morali da prodajemo odmah igrace u ispod 21god konkurenciji vec.
|
|
|
22-11-2008, 12:00 AM
|
|
|
Početnik
|
ok
Citat:
Originalnu poruku postavio WebGazda
Kako da ne, a ti si njegov ćale, zar ne! Prestani da praviš pometnju na forumu...
|
pa ti onda nemoj da verujes....
|
|
|
22-11-2008, 12:01 AM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Apr 2007
Poruka: 446
|
Suzdrzacu se od nekih komentara dok vest ne bude zvanicno potvrdjenja ali ako smo prodali Ljajica pa makar i za 50 miliona to je dokaz da nismo ozbiljan klub!
|
|
|
22-11-2008, 12:01 AM
|
|
|
Administrator
|
Kome da verujem osobi koja je ostavila 19 poruka na forumu
|
|
|
22-11-2008, 12:04 AM
|
|
|
Početnik
|
hej
Citat:
|
pa dobro ne veruj ti nista... ja sam se registrovaoo zbog njega...da mu skidam westi i kopiram ....e pa ti cekaj sutra pa ces cuti od svog trenera klubaa
|
|
|
22-11-2008, 12:05 AM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Nov 2006
Poruka: 540
|
Bravo za tebe...
|
22-11-2008, 12:07 AM
|
|
|
Уредник - Стара гарда
ID aktiviran: Jun 2007
Poruka: 4,378
|
Дуго смо чекали да се Партизан извуче из сивила у коме је био до смене руководећег кадра и да полако постане велики клуб не само у Србији. Сада, када се то догодило, када смо на путу да искочимо из оквира Србије ми продајемо нашу будућност, тако се не постаје велики.
Имамо примере Гулана, Смиљанића, Јоветића који су се изгубили по неким европским клубовима, који не могу да напредују зато што не играју или мало играју. Ако узмемо Јоветића, да је остао у Партизану сигурно би био у стартних 11, имао пуну минутажу и самим тим брже и боље напредовао. Овако, сви се залете када им се махне са пар милиона, а шта и како касније, о томе не размишљају. Дај Боже да Јоветић успе, у пуној мери, да уновчи свој таленат. Велике су шансе да ће негде таворити и на крају отићи у неки безвезан клуб, само да би играо. Убеђен сам да је, дугорочно гледано, погрешио што није остао у Партизану још сезону-две, боље би се продао. То исто важи и за Љајића и све остале младе талентоване играче.
|
|
|
22-11-2008, 12:08 AM
|
|
|
Grobar
|
Za Jovetica debelo gresis a za sve ostalo u postu si u pravu! Sacekajmo zvanicnu potvrdu oba kluba!
|
|
|
22-11-2008, 12:08 AM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Oct 2007
Poruka: 212
|
Citat:
|
neznam zasto napadas decka odmah,ja mogu da potvrdim da ga zna i verujem mu.....
|
|
|
22-11-2008, 12:09 AM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Oct 2008
Poruka: 131
|
Lothare za 50 miliona bi bilo neozbiljno....?Iskreno ne mogu da sudim koliko je dobro sto ce oni da idu dok ne vidim njihove zamene...Ja mislim da Tomic zna sta radi...Od igraca koji nije odigrao ni 10 takmicarskih utakmica i igraca koji igra sa dosta oscilacija moze isfinansirati ostanak Moreire a za preostalih 17 milki moze dovesti 3-4 zveri od igraca,kalibra za LS,realno... Jer realno 10 miliona za Ljajica je trenutno premija.E sad mi mozemo da se kockamo pa za god dve mozda bude vredeo vise al ko sto neko rece mozda dobijemo novog Tripka pa necemo dobiti nista...
|
|
|
22-11-2008, 12:10 AM
|
|
|
Grobar
|
Brate, pa sta je onda Partizan ako ga sada prodamo? Sta fabrika za prodaju velikim timovima?
Sacekajmo zvanicnu potvrdu!
|
|
|
22-11-2008, 12:11 AM
|
|
|
Administrator
|
Citat:
|
neznam zasto napadas decka odmah,ja mogu da potvrdim da ga zna i verujem mu.....
|
Kome da verujem, osobi koja je ostavila samo 8 poruka...
Uopšte nije bitno da li ga zna ili ne, dok klub ne izađe sa informacijom sve ostalo je "rekla-kazala", a to ovde nije dozvoljeno, bar ne dok ne počne prelazni rok
|
|
|
22-11-2008, 12:11 AM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Jul 2008
Poruka: 1,734
|
Davide, znas li ti iz kojih se izvora ''puni'' nas budzet i na koji nacin mi sastavljamo kraj sa krajem?
|
22-11-2008, 12:13 AM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Oct 2007
Poruka: 212
|
Citat:
Kome da verujem, osobi koja je ostavila samo 8 poruka...
Uopšte nije bitno da li ga zna ili ne, dok klub ne izađe sa informacijom sve je "rekla-kazala", a to ovde nije dozvoljeno, bar ne dok ne počne prelazni rok
|
ma ok kad budemo imali 2000 postova onda cemo moci da iznosimo neke stvari iz prve ruke,uostalom videcemo sutra,prekosutra...(nisam znao da su postovi najbitniji ovde)
|
|
|
22-11-2008, 12:18 AM
|
|
|
Уредник - Стара гарда
ID aktiviran: Jun 2007
Poruka: 4,378
|
Citat:
Originalnu poruku postavio FedEx
Davide, znas li ti iz kojih se izvora ''puni'' nas budzet i na koji nacin mi sastavljamo kraj sa krajem?
|
Наравно да знам да је продаја играча наш главни извор финансирања, али .....
У Партизану су, пре двадесетак дана, тврдили да нема продаје "битних" играча, да ће се продати неколико играча који нису у 1. тиму, да су финансијске конструкције затворене и да до краја првенства нема бриге. Нарочито су били изричити у томе да нема ништа од скорије продаје Љајића. Након тога је стигла вест да се размишља о продаји Тошића. Ја сам то доживео као неминовност због продужетка уговора са Мореиром.
Ако стварно продају Љајића, ми смо неозбиљан клуб, клуб који и даље размишља од данас до сутра, клуб без перспективе.
|
|
|
22-11-2008, 12:19 AM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Oct 2006
Poruka: 1,494
|
7 miliona za Tosica?Nemo se zajebavamo.Pa ako je tacno naklon do poda Tomicu,menadzeru.To mi deluje toliko nestvarno.
A za Ljajica je vrlo verovatno da ako smo ga prodali da ce ostati kod nas minimum dve godine.
Mada tolike pare da dobijemo cisto sumnjam,uglavice su tu razni menadzeri,janko,marko.
A vi sto kazete da treba da sledimo primer dinama toga kod nas nece biti.I opet smo veci i jaci klub od tog istog dinama.
|
22-11-2008, 12:19 AM
|
|
|
Grobar
Poruka: 1,673
|
ovo bi malo trebalo pod lock,dok se ne vidi sta je i kako je,ili da se krene sa bonbonama
|
22-11-2008, 12:30 AM
|
|
|
Guest
|
Citat:
Originalnu poruku postavio Ala-Munja
A zasto ne ispostujete ovo 
|
Nisi prihvacen uopste.Probaj sa narandzastim slovima mozda te poslusaju
|
|
|
|
22-11-2008, 12:37 AM
|
|
|
Administrator
|
Da li ja pričam španski, ili šta...
Lepo sam rekao da se o ovome ne diskutuje sve dok ne stigne neka potvrda ili demant iz FK. Ne kažem da nije istina, isto kao što ne kažem da ova dvojica članova lažu, ali sve informacije koje ne dolaze direktno iz FK, ne vredi diskutovati.
Mogu samo da vam potvrdim da se nešto dešava, a zvanične informacije dobićete od Tomića!
|
|
|
22-11-2008, 12:41 AM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Mar 2008
Poruka: 222
|
Ne vidim zasto bi se tema zakljucavala, vest je objavljena na svim medijima u srbiji, ovo je grobarski forum mi smo grobari i koja je svrha postojanja foruma ako ce se zakljucavati teme cim par ljudi pocnu da razmenjuje mesljenja, slazem se ako neko lupa ili izvlaci "proverene" informacije iz carapa babe kurane da se kazni kako to vec pravila regulisu!
E sad mislim da bi bilo krajnje vreme da mi shvatimo da nismo Barca, Real, Mancester,...... pa za nas je ovih 7 miliona za Tosica pesma, da im licno na ramenima nosimo u Mancester i njega i ljude koji ce dati tolike pare, nemojte pogresno da me shvatite nemam nista protiv Tosica, cak sta vise cenim ga jako i verujem da je i da ce tek biti vrhunski fudbaler, ali 7 miliona, SEDAM miliona pa to je za nas cifretina, mi smo fabrika, tako to funkcionise, mi nemamo 40000 ljudi svaku utakmice, kod nas cena karte nije od 50 evra pa navise, mi nemamo sponzore koji ce dati stotine miliona za ime na nasem dresu, mi ne dobijamo desetine miliona za tv prava, mi zivimo od ovoga i ovo je znak da napredujemo, pocinju da nas cene, vremenom ce ti igraci sve duze i duze ostajati kod nas, mozda cemo moci da ih zadrzavamo godinama kao dinamo, ali trenutno to nije moguce. U svakom slucaju bolje Tosic za 7, nego Juca 1.5, Moreira 2, Obradovic 2.5, Bogunovic 1!!!!
Sto se tice Ljajica, suvise je on veliki talenat da se bakce po ovim nasim poljanama od terena, sigurno ce u mancesteru napredovati mnogo i neka mu je sa srecom, imali smo vrhunskog igraca u pogresno vreme, ali ima kod nas jos klinaca, bice novih Sulejmanija, Jovetica, Ljajica................. Da li je neko verovao da u zemlji gde su plate 300 evra moze da se zadrzi jedan 17ogodisnjak koji vredi 10 miliona?!
|
|
|
22-11-2008, 12:43 AM
|
|
|
Početnik
ID aktiviran: Oct 2008
Poruka: 75
|
Kakav crni lock. Ne razumem zasto je frka da mi navijaci PFC ovde komentarisemo vest koja se odnosi na nas klub. Ako ne bude nista od toga jos bolje, ali jbg. izgleda da je vest prsla na vise mesta.
Elem, Tosic 3 m. funti = oko 4 m. eura. Ako je tacno - super. I klub i on treba da lupaju nogama u zadnjicu. Inace, MU ne kupuje igrace samo za ovaj trenutak, pa ovo i nije tako neverovatno. A i mogu da se kockaju jer imaju cime.
Ljajic 10 m. eura. Prerano. Za 2,3 godine i da mu ne skoci cena uzece se najmanje toliko. A verovatno ce i skociti.
Osnovno pitanje - ko ce igrati za PFC i sta sve ovo govori o ambicijama naseg kluba? Naravno, ako je vest tacna.
|
|
|
22-11-2008, 12:50 AM
|
|
|
Neki veliki Dr-Mr...
Poruka: 11,926
|
Nije nikakva frka i nikakav problem da komentarišete vest. Ali vest. A ovo je samo glasina koju je za sada objavio jedino famozni SOS. Ja ne znam da li piše na hebrejskom, svahiliju ili na srpskom da informacija nije još zvanična!!
Kad budemo imali zvanične informacije, onda komentarišite do mile volje.
A vi ovde penite o klupskoj politici, rasprodaji, ceni...samo na osnovu poluinformacije SOS-a...
|
|
| Komande za temu |
|
|
| Koristi Metod |
Linearni Metod
|
Zakon
|