Nazad   partizan.NET Forum > -SD Partizan - > Rukomet, Odbojka, Vaterpolo, itd.

Rukomet, Odbojka, Vaterpolo, itd. Diskusije o ostalim sportskim klubovima Partizan ...

Zatvori poruke

Komande za temu Koristi Metod
Star 20-01-2008, 08:03 PM   #701
IzrazitiFavorit
Grobar

ID aktiviran: Mar 2007
Poruka: 971
IzrazitiFavorit is on a distinguished road

To je teoretski tacno, mada je Venus vec u 1/4 ipak veca prepreka nego sto bi bile njih dve.
Isto tako, umesto njih, u 1/2 dolazi verovatno Hantuchova (9) koja igra odlicno u zadnje vreme.
Mada, naravno, sve je to bolje nego monstrumi Serena i Henin.
IzrazitiFavorit je offline  
Star 21-01-2008, 03:01 AM   #702
Ostoja_PFC_
Legenda

Ostoja_PFC_'s Avatar

ID aktiviran: Sep 2006
Poruka: 3,016
Ostoja_PFC_ has a little shameless behaviour in the past

Jos jedna pobeda Ane Ivanovic na Australian Open-u protiv Dankinje Caroline Wozniacki 2:0 (6:1 7:6)
Star 21-01-2008, 03:14 AM   #703
Jevrem
SilasiJevrem

ID aktiviran: Apr 2007
Poruka: 1,414
Jevrem is on a distinguished road

Citat:
AO: Ana Ivanović u četvrfinalu

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u duelu 4. runde pobedila 17-godišnju Karolinu Voznijacki rezultatom 6:1, 7:6 (7-2). Naredna Anina protivnica biće bolja iz dvoboja Venus Vilijams – Marta Domačovska. Ivanovićeva je prvi set ruinski rešila u svoju korist, ali je u drugom imala mnogo poteškoća, pošto je Dankinja vodila sa 5:3. Ipak, Ana nije dozvolila gubitak prvog seta na turniru, spasla je dve set lopte i obezbedila prolaz u najboljih osam.

Treća teniserka sveta je od samog starta zaigrala agresivno i došla do brejka prednosti. Ana je dikitirala tempo i isključivo je od nje zavisilo kako će se poen završiti, pošto je Voznijacki uglavnom čekala grešku rivalke.

Volej Ivanovićeve funkcionisao je besprekorno, kretanje je bilo na vrlo visokom nivou, što je, uz standardne razorne ’vinere’ iz forhenda, bilo dovoljno za vođstvo od 1:0 u setovima nakon 31 minuta igre. Zanimljiv je podatak da mlada Dankinja tokom celog prvog seta nije napravila nijedan direktan poen.

Voznijacki je na početku drugog seta totalno promenila pristup i zaigrala mnogo ofanzivnije i odlučnije, pošto je nestala trema uzorkovana prvim nastupom na Rod Lejver areni. Karolina je vrlo lako čuvala svoj servis, a onda joj je Ana u petom gemu sa tri uzastopne greške iz forhenda poklonila brejk za prednost od 3:2.

Karolina je imala znatno više poverenja u svoje udarce, a Ana je bila zatečena naglim usponom u igri protivnice, pa je pravila nedopustivo veliki broj neiznuđenih grešaka. Duboke i precizne loptice, uz niz propusta naše igračice, dovele su Dankinju u situaciju da servira za izjednačenje, ali je Ivanovićeva neutralisala dve set lopte, a potom došla do 5:5.

Ana je imala meč loptu u petom gemu, ali je Voznijacki odigrala hrabro i uspela da izbori taj brejk. Srpkinja je u ’dodatnom gemu’ uspela da podigne nivo igre i zasluženo došla do četvrtog trijumfa na ovogodišnjem turniru u
bbrs92
Samo gazi Anci
Jevrem je offline  
Star 22-01-2008, 12:13 AM   #704
zlaja
Grobar

ID aktiviran: Oct 2006
Poruka: 2,602
zlaja is an unknown quantity at this point

Drago mi da Ana ne igra vec sada protiv Serene. Bilo bi lepo da se sastanu u finalu i Ana naravno trijumfuje

PS
Kako ce Serena da otrese ciganku
zlaja je offline  
Star 22-01-2008, 10:26 AM   #705
Immortal
Old School

Poruka: 4,521
Immortal is an unknown quantity at this point

Уочи историјског меча...

Citat:
Ana Ivanović večeras ima težak ispit na Otvorenom prvenstvu Australije

Došlo je vreme da pobedim Venus!

Opis ide ovde „Idemo dalje!“ Srpski navijački poklič čuo se juče u Melburn parku glasnije nego ikada. Ana Ivanović obezbedila je plasman u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije pobedom nad danskom tinejdžerkom Karolinom Voznijački rezultatom 2:0 (6:1, 7:6) i zakazala novi duel sa Amerikankom Venus Vilijams, koja je eliminisala srpsku teniserku sa poslednja dva grend slem turnira (Vimbldon, US open). To je, zapravo, drugi duel obračuna Srbija - Vilijams, jer je Jelena Janković jutros igrala protiv Serene.

Ana je napravila dobar uvod u meč sa Venus. Iako rezultat prvog seta govori da se naša teniserka igrala sa svojom tri godine mlađom protivnicom, stvari su na terenu stadiona „Rod Lejver“ izgledale drugačije. Ivanovićeva je bila agresivnija, diktirala tempo i samo od njenih udaraca je zavisilo ko će osvojiti poen, gem, jer je mlada Dankinja, verovatno impresionirana velikom scenom na kojoj se našla i uplašena veličinom protivnice, pravila previše grešaka. Treći reket sveta je taj adut znala da iskoristi, pa je posle manje od pola časa igre vodila sa 1:0 (6:1).
Voznijački se oslobodila pritiska i počela da pritiska pre svega servis naše teniserke. Međutim, zadivljujuća mentalna snaga Ivanovićeve da izvuče iz sebe najbolje kada je to najpotrebnije slomila je borbeni duh Dankinje i u taj-brejku (7:2) stavila tačku na ovaj meč.
- Karolina nije imala šta da izgubi, pa je u drugom setu bila zaista opasna. Na to je uticala i moja pospanost jer je ovo bio moj prvi meč u prepodnevnom terminu. Ja sam od onih teniserki koje vole da spavaju, pa sam se malo odvikla od ranog ustajanja. U nastavku
počela sam da se malo više borim i zaista sam srećna što sam uspela da ostanem pribrana i na kraju pobedim - rekla je Ana.
Sledi derbi duel sa „crnom Venerom“.
- Definitivno težak protivnik. Pobedila me je na poslednja dva grend slema i pravi je trenutak za osvetu. Napredovala sam od našeg poslednjeg susreta, a i podloga u Melburnu više odgovara meni nego njoj. Smatram da imam dobre šanse jer se osećam snažnije i mogu duže da se borim sa svakom rivalkom. Ranije sam morala da se trudim da mečeve završavam ranije, jer nisam mogla da izdržim duge duele. Izgubila sam na kilaži i ojačala, što je uticalo na to da se manje povređujem.
U očima Ivanovićeve, Venus Vilijams izgleda ovako:
- Nikada nisam igrala protiv nekog ko tako dobro pokriva teren kao Venus Vilijams. Njena sposobnost vraćanja loptice je fantastična, udarac koji je protiv većine igračica viner, vraća vam se još jači. Takođe, morate igrati bez mnogo grešaka da biste je pobedili i izdržati razmenu udaraca što je duže moguće. Najbliža pobedi sam bila prvi put kada smo igrale, tada sam imala samo 16 godina i propustila čak osam set lopti.

Australijski mediji
One su kao grčke boginje
Lokalni mediji u Melburnu ističu duel četvrtfinala između Ane Ivanović i Venus Vilijams kao derbi pete runde Australijen opena. Pojedini novinari su otišli toliko daleko da duel srpske i američke teniserke najavljuju kao duel boginja. Ako je Venus boginja ljubavi i lepote, onda je naša teniserka Poena - boginja osvete, s obzirom na to da je Vilijamsova eliminisala srpsku teniserku sa poslednja dva grend slema.

Ivanovićeva se upoznala sa australijskim fudbalerom Jedan od najpopularnijih sportova u zemlji kengura je australijski fudbal, koji predstavlja neku modifikovanu vrstu ragbija. Srpska teniserka upoznala se sa kapitenom najstarijeg melburnškog tima Dejvidom Nicom i tom prilikom su razmenili potpisanu opremu.
- Mislim da će meni bolje stajati dres nego Dejvidu moja haljina - našalila se najbolja srpska teniserka.

izvor: www.blic.co.yu
Star 23-01-2008, 07:42 AM   #706
Ostoja_PFC_
Legenda

Ostoja_PFC_'s Avatar

Ana u polufinalu AusOpena
23.01.08. 04:50
Ivanović - V.Vilijams 7:6(3), 6:4

U polufinalu Australian Opena igraće dve Srpkinje, pošto je i Ana Ivanović uspela da se plasira među četiri najbolje.

Ona je posle 106 minuta borbe savladala Venus Vilijams i tako izborila mesto u polufinalu, gde će igrati protiv Danijele Hantuhove iz Slovačke.

Sportska Centrala

Svaka joj cast!
Star 23-01-2008, 08:23 AM   #707
Crno-beli
Neki veliki Dr-Mr...

Crno-beli's Avatar

Poruka: 11,926
Crno-beli is on a distinguished road

Браво лутко!
Star 23-01-2008, 08:27 AM   #708
grobar032
Legenda

grobar032's Avatar

ID aktiviran: Feb 2007
Poruka: 3,398
grobar032 is on a distinguished road

Svaka čast Ana! I to po prvi put u karijeri! Stvarno uspeh!
grobar032 je offline  
Star 23-01-2008, 08:30 AM   #709
Drug 022
Grobar

Drug 022's Avatar

ID aktiviran: Oct 2007
Poruka: 1,127
Drug 022 is on a distinguished road

Bravo Ana, držimo ti palčeve
Drug 022 je offline  
Star 23-01-2008, 09:55 AM   #710
IzrazitiFavorit
Grobar

Naporan, naporan mec. Izdrzala je pritisak u mecu sa toliko izmena brejkova, svaka cast!
Jos samo da krene sa pravim servisom na sledecim utakmicama.
Hantuchova je u stvarno dobroj formi, ali dobiti nju u polufinalu Grand Slama, to je poklon koji se mora oberucke prihvatiti.
AJMO ANA!!!
Star 23-01-2008, 09:55 AM   #711
Tuljo
Administrator

Tuljo's Avatar

Poruka: 5,836
Tuljo has disabled reputation

Izabrala je pravi trenutak da prvi put pobedi zlajinog coko moka!

Prvi gren slem se smesi!
Kako bi voleo finale sa tranzdom, i onda svrsavanje po JJ kolekiciji jesen-zima!
Tuljo je offline  
Star 23-01-2008, 10:06 AM   #712
Ala-Munja
Del boy

Ala-Munja's Avatar

ID aktiviran: Jan 2007
Poruka: 10,117
Ala-Munja is an unknown quantity at this point

Bravo Anci

Tukiju je samo "svrsavanje" u glavi
Ala-Munja je offline  
Star 23-01-2008, 10:16 AM   #713
Immortal
Old School

Poruka: 4,521
Immortal is an unknown quantity at this point

Мислим да су сви били свесни да Ана има највеће шансе за освајање гренд слема баш у Аустралији. Честитке на великом успеху и да се њена серија овде не заустави...

Citat:
Ana i *** u polufinalu!

Ana Ivanović se pridružila *** u društvu četiri najbolje igračice Australijan Opena posle fantastične pobede nad Venus Vilijams 7:6 (7:3), 6:4. Među poslednjih osam igrača i igračica koji su ostali u konkurenciji u prvom Gren slemu sezone troje je iz Srbije, a ostale zemlje imaju po jednog predstavnika.

Ana, koja je konačno razbila "kletvu" starije sestre Vilijams, igraće u borbi za finale protiv Danijele Hantuhove, koja je demolirala Agnješku Radvansku sa 6:2, 6:2.

Srpska teniserka je otvorila duel serijom fantastičnih forhenda, bez problema je sačuvala svoj servis, a onda je razornim udarcima dodala i lep drop šot za brejk i vođstvo od 2:0. Venus se brzo probudila i uzvratila brejk, kada je već postalo jasno da servisi sa obe strane mreže ne funkcionišu baš najbolje. Ana je to samo potvrdila u narednom gemu - do vođstva od 3:1 je stigla uzevši protivnici servis bez izgubljenog poena. Neverovatna razmena brejkova je nastavljena do rezultata 4:3 za Anu, koja je jedan rutinski forhend poslala u mrežu i prokockala odličnu priliku da kapitalizuje prednost. Konačno je i Venus uspela da se odbrani i to u gemu u kom je prvi put osvojila poen na drugi servis - 4:4. Teniserke su zatim namestile ruku i uvele meč u taj brejk. Međutim, i odlučujući gem prvog seta počeo je u svetlu dotadašnjeg dela susreta - otvoren je razmenom mini brejkova. Ana je tada bila mnogo smirenija i preciznija. Prelomila je prvi set prelepim vinerom za 4:2, a onda rutinski završila napetih prvih 55 minuta igre. Teniserke u prvom setu nisu imale ni jedan as, zabeležile su po tri duple servis greške, Ana je imala 46% prvog servisa, a Venus je upisala samo tri poena na svoj drugi servis.

Drugi set je počeo mnogo lošije po Anu. Amerikanka je povela sa 3:0, najavila je ulazak u ritam kažnjavajući svaku grešku naše teniserke i primorala je Anu da "čupa" četvrti gem. Međutim, kada je to uspela zaigrala je fantastično i žestoko i ekspresno je odgovorila protivnici - 3:3. Kada je konačno pogodila svoj prvi as za 4:4, bilo je jasno da je konačno sve na svom mestu. Venus je gubila koncentraciju, a Ana je bila sve bolja i bolja. Nekoliko prelepih poena bilo je dovoljno za još jedan brejk, a potom puno živaca i dva briljantna servisa za spasavanje dve brejk lopte. To je bio kraj - đus, prednost i iskorišćena prva meč lopta posle 106 minuta igre, za veliki uspeh i nastavak juriša kroz Melburn bez izgubljenog seta!

izvor: www.blic.co.yu
Star 23-01-2008, 10:22 AM   #714
zlaja
Grobar

Poruka: 2,602
zlaja is an unknown quantity at this point

Citat:
Originalnu poruku postavio tuljoa Pogledaj poruku
Izabrala je pravi trenutak da prvi put pobedi zlajinog coko moka
Samo Serenica, ne zanima me ta Venus :mrgreen: Kako je izgubila od ciganke, a lepo je povela 2-0 u gemovima i onda...
Naravno nasa Anci je najbitnija i nadam se da ce u finalu igrati protiv Sharapove. Imala bi veci pritisak ako bi igrala protiv ciganke. Ali prvo Hantuhova.
Napred Anci
zlaja je offline  
Star 23-01-2008, 10:41 AM   #715
caca
Beergirl

Poruka: 152
caca is an unknown quantity at this point

I ja bih volela da igra protiv Sarapove.
Ako JJ izgubi,Ana je od ponedeljka druga na svetu!
caca je offline  
Star 23-01-2008, 01:57 PM   #716
Ломићка
Grobar

Ломићка's Avatar

ID aktiviran: Sep 2007
Poruka: 561
Ломићка is on a distinguished road

Ana trenutno druga teniserka sveta

Ana Ivanovć je treći put zaredom na gren slem turnirima stigla do polufinala, a zahvaljujući jutrošnjoj pobedi protiv Amerikanke Venus Vilijams u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Australije na WTA listi je pretekla Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu i trenutno je druga teniserka sveta.

Kuznjecova je u Melburnu ispala u trećem kolu i ima 3.760 poena, a posle pobede protiv Vilijams Ivanović ima 3.876 poena. Ukoliko sutra u polufinalu savlada Slovakinju Danijelu Hantuhovu, srpska teniserka će zaraditi novih 250 poena i preći će granicu od 4.000 poena.
Za drugu poziciju na WTA listi i dalje se bori i Jelena Janković. Nakon pobede protiv Serene Vilijams u četvrtfinalu Melburna ona ima 3.700 poena i trenutno je na četvrtom mestu. Ukoliko sutra u polufinalu savlada Mariju Šarapovu, a Ivanović ne stigne do finala, Janković će iz Australije otići kao druga teniserka sveta. blic.co.yu

Bravo Anci!!!

Poslednji put promenio Ломићка : 23-01-2008 u 03:44 PM
Ломићка je offline  
Star 23-01-2008, 03:18 PM   #717
Maler
Disident

Maler's Avatar

ID aktiviran: Aug 2007
Poruka: 2,102
Maler is on a distinguished road

Свака част Ани!Даће Бог да освоји!
Maler je offline  
Star 23-01-2008, 04:23 PM   #718
shvedja
Grobarčina

Poruka: 2,763
shvedja is an unknown quantity at this point

Свака част! Наша лепотица гази све редом! Идемо даље. Мора да се искористи прилика против Хантукове која је објективно слабија играчица, и да се уђе у финале. Јел зна неко када се тачно игра полуфинале (мислим у колико сати)?
Star 23-01-2008, 04:28 PM   #719
Ostoja_PFC_
Legenda

Ostoja_PFC_'s Avatar

Na dan kada Ana igra pre nje igraju muski dublovi u 1 sat po srpskom vremenu pocinju e onda kad zavrse igraju Maria Sharapova i Jelena Jankovic i tek onda posle njih igra Ana tako da nece pre 6 ujutro vasem vremenu tu,ali sve zavisi od ovih meceva pre njih.
Star 23-01-2008, 04:31 PM   #720
IzrazitiFavorit
Grobar

U 03.30 igraju Sharapova i Jankovic, pa kako ocekujem demoliranje, vec posle sat i nesto pocinje Ana. Dakle, 05.00 CET ti je najsigurnije da se pojavis ispred TV-a.
Star 23-01-2008, 07:33 PM   #721
ЖИВОРАД
Доброћудни костур

ЖИВОРАД's Avatar

Poruka: 5,300
ЖИВОРАД is an unknown quantity at this point

TO ANCI!!!!
napokon je pala grobina od vilijamsove...(izvini zlajo :mrgreenovaj trenutak smo svi cekali,i sad je vreme da Anci uzme trofej!
Star 23-01-2008, 11:41 PM   #722
Sale SK
Grobar

Sale SK's Avatar

Poruka: 1,345
Sale SK is an unknown quantity at this point

Svaka cast.Lepo bi bilo kad bi se igralo srpsko finale.Bilo bi potpuno zasluzeno.
Sale SK je offline  
Star 24-01-2008, 07:37 AM   #723
Ostoja_PFC_
Legenda

Ostoja_PFC_'s Avatar

Talking

Jednostavno

Utakmica me podsecala na mec sa Newcastle za ulazak u Ligu Sampiona,znaci vrlo opasna tekma za srce!

AJMO CRNO BELI OOOO!

Kaze moj cale "ja kad bi uso u finale,valjo bi se do Perta" haha
Star 24-01-2008, 07:43 AM   #724
grobar032
Legenda

grobar032's Avatar

ID aktiviran: Feb 2007
Poruka: 3,398
grobar032 is on a distinguished road

Svaka čast Ana i da u finalu odereš Šarapovu!
grobar032 je offline  
Star 24-01-2008, 07:50 AM   #725
Ala-Munja
Del boy

Ala-Munja's Avatar

ID aktiviran: Jan 2007
Poruka: 10,117
Ala-Munja is an unknown quantity at this point

Uh , zbog ovoga je vredelo ne spavati nocas , lepotice nasa volimo te srcem svim
Ala-Munja je offline  
Zatvori poruke

Komande za temu
Koristi Metod

Zakon